Тук има 448 149 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  2-стаен, град Бургас, Център •  199 900 EUR • ID 99378765 — holmes.bg - [2]
15 Увеличи

Продава 2-стаен град Бургас, ЦентърID: 99378765

Виж на картата
199 900 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 71 m2
  • Етаж
  • 9-ти
  • Особености
  • Тухла, 99378765
Допълнителна информация:
ID 33077758
За продажба се предлага 2-стаен апартамент на 9-ти етаж в къща от бизнес класа Лазурен Бряг

Цена: 199 900 евро
Населено място: Бургас, къща Бизнес Класа Лазурен Бряг
Обща площ: 71 кв. м.
Стаи: 2
Етаж: 9/22
Такса за поддръжка: 350 евро годишно

За продажба се предлага двустаен апартамент в близост до морския парк и крайбрежната алея на Бургас . Състои се от антре, баня с тоалетна, хол с кухненски бокс, спалня и тераса.
Банята е оборудвана с висококачествен водопровод, душ кабина, бойлер.
Апартаментът е с добър ремонт, продава се с мебели и качествени уреди . Във всяка стая има климатици - всички в добро състояние.
Апартаментът е напълно обзаведен с качествени мебели и необходимата техника .
Подходящ за постоянно пребиваване и за инвестиции.
Изглед от терасата към Бургаското езеро.

Информация за обекта:
Лазурен Бряг е уникален комплекс, разположен в престижния квартал Зорница на град Бургас и е единствен по рода си комплекс в целия град, поради близостта си до морето, наличието на удобства и архитектурата на самата сграда. Бургас е четвъртият по големина град и е важна връзка в икономически, транспортен и културен аспект в Югоизточна България. Сградата е изградена от висококачествени строителни материали, в съответствие с всички европейски норми и стандарти, с хидро и топлоизолация. Комплексът представлява 22-етажна сграда с уникална архитектура и наличие на услуги както за гостите, така и за собствениците на апартаменти. Услугите и удобствата на комплекса са толкова разнообразни, че правят това място наистина уникално. На разположение на собствениците и гостите са: луксозно лоби с рецепция, ресторант, закрит басейн, Сауна, Фитнес зала, подземен паркинг за 188 автомобила, детски кът, химическо чистене, денонощна охрана, както и поддръжка на комплекса от управляващото дружество. Лазурен Бряг е комбинация от уют и лукс, комфортни апартаменти, добро местоположение, добре развита инфраструктура. Комплексът се намира в близост до морския парк. На няколко метра са разположени хранителни магазини, супермаркети, аптеки, банкови клонове, спортни съоръжения, кафенета и ресторанти, училище, детска градина, медицински услуги, спирка на обществения транспорт. Най-близкият плаж е на 900 метра. На плажовете на Бургас има както безплатна зона за отдих, така и платена територия, където са разположени шезлонги с чадъри и спасителна кула, голям брой забавления, ресторанти, както и единственото училище на брега по
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 11:15 на 10 май, 2024 год. Обявата е посетена 7 пъти
Агенция:
Агенция ОАЗИС
ОАЗИС
град Бургас, ул. Отец Паисий 27

Офис телефони: 056 918 373
Телефон: 056918373

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: